"Aducem Basarabia acasă!" -Primul punct de strângere a semnăturilor a fost deschis

PDFImprimareEmail

basarbia2Patriotismul şi simţul civic al călărăşenilor sunt puse "la încercare"
Marţi, 18 iunie ac, la Scoala "Nicolae Titulescu" din Călăraşi a fost deschis, în mod oficial, primul punct de strângere de semnături pentru proiectul de lege " Aducem Basarabia acasă!"
Printre cântece, dansuri tradiţionale româneşti, organizatorii locali au punctat clar scopul semnăturilor: "sunt necesare 100 000 de semnături pentru susținerea unei legi care face din Republica Moldova o prioritate a statului român".
Cei care vor să-şi exprime acordul faţă de acest proiect se pot prezenta la sediul unităţii şcolare mai sus menţionate cu cartea de identitate ori, pot semna şi online la adresa www.basarabiacasa.ro
Cei prezenţi la eveniment s-au bucurat de prestaţia copiilor şi tinerilor călărăşeni şi au fost solicitate date suplimentare vis a vis de aceasta campanie, organizatorilor.

Nelu Bălaşa:" Sunt călărăşeni care se implică!"

Nelu Bălaşa, responsabilul de campania de strângere de semnături din judeţul Călăraşi, profesionist în lobby, preşedintele Consiliului Local al IMM-urilor şi nu în ultimul rând, jurnalist, a menţionat, pentru portalul nostru de ştiri ca:" sunt mulţi călărăşeni care se implica în problema Basarbiei!
Eu m-am implicat în această campanie pentru că  eu cred în societatea civilă şi resursele sale nebănuite!"
Nelu Bălaşa nu este la prima acţiune de acest gen. De altfel, a reuşit să adune în jurul său câţiva susţinători importanţi, printre care şi primarul oraşului Călăraşi, D. Drăgulin.
Iniţiatoarea proiectului de lege este Platforma  Civică "Acțiunea"

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com